Saftigt!

Jisses vilken elräkning vi har. Trots att vi ändrat till varje månad (som om det skulle göra skillnad i priset?) så är den alldeles för dyr. Kommer därför bli dator och TV förbud här hemma. Något måste man ju göra för att spara in slantarna ;-)

Kom nyss hem från stan. Jag, Alvin och mamma har ätit lunch och fikat på Törners samt kikat i lite affärer. Handlade två saker till lördagens outfit, mer än så blir det inte. Och inte roligare heller, men alla kan ju inte vinna bästa outfiten, och fantasi det är det klent med här.

Kalasfint väder ute och hälften så kallt som i morse, men med -10 grader och blåst känns det ändå som jag håller mig inne resten av dagen. Solen skiner ju in genom fönstret så det är ju bara att gotta sig.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Vi fick våran elräkning idag också, sjukt hög !! Och vi har också börjat med att betala varje månad, och det ännu mer sjuka är att den summan vi fick nu för EN månad, är nästan lika mycket som vi betalade förut PER KVARTAL! Sjuk ju!!

Nopp nu blir det till att använda ljus och läsa böcker om man ska klara sig från sånna höga elräkningar ;)

2009-02-17 @ 14:35:21
Postat av: Anna Hoglert

det är skrämmande att elen ska vara så dyr, gruvar mig för våra elräkningar i huset... får jag fråga hur mkt era elräkningar brukar ligga på? vi har ca 1000 kr i kvartalet men i huset kommer det att bli fler tusenlappar än så, åtminstone innan vi anslutit oss till fjärrvärme!Kram

2009-02-17 @ 15:14:21
URL: http://starannis.blogspot.com
Postat av: Sara

Fick våran första månadsavi också på elen, och den va också snorhög. Undra om det är elpriset också? ALLA kan ju inte ha tokslösat med el just den här månaden? :-S

2009-02-17 @ 20:10:13
URL: http://mammasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0