Uppe utan tuppen, men med Alvin...

Super kul att kliva upp strax efter fem på morgonen. Verkligen. Orsaken står och bankar i soffbordet och verkar inte ha några bekymmer med denna tididga timme. Förutom att han inte vill sova då förstås.
Alvin somnade inte förän efter nio igårkväll och har varit vaken och tjurig mest hela natten, därför kunde man ju tycka att han skulle vara trött nu. Jag är då det iaf!
Sist jag klev upp såhär tidigt var väl när Alvin skulle födas.
Jag har aldrig varit en morgon människa (eller kvällmänniska för den delen) trots att jag varit på jobbet så tidigt som klockan fem många herrans mornar.
Jag fattar inte vad jag ska göra för att få monstret här att sova. Om jag ligger i sängen finns risken att jag somnar och om Alvin är i sängen med mig, att han kryper till kanten och faller i golvet. I går morse fångade jag honom vid fotänden då han kröp efter katten. Nu har jag gjort en liten barriär men det är inget som stoppar min lilla apa.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Godmorgon!

Aj då...jag blir tokig när Albert vaknar tidigt. Allt före 06.00 är jobbigt. Nu mera vaknar ju Albert 06.00 i stort sätt varje morgon och efter amning kan vi sova en timma till. Men tidiga mornar är det alltid här. Jag lägger mig tidigare på kvällarna för att orka. Det fungerar inge vidare med att säga till Albert att sova. Men klockan 05.00 var ju i tidigaste laget. Hoppas att det bara var i morse och att ni får sova längre i morgon!

KRAM

2009-02-03 @ 09:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0