Att det alltid ska ringa när Alvin lagt sig

Då ligger Alvin i sin säng och det är just nu tyst från hans rum. Nyss ringde telefonen och han började gnälla, det är inte bra att ringa hit efter klockan sju på kvällen för Alvin vaknar varenda gång.

Idag har Alvin öppnar ugnsluckan för första gången. Han trycker på knappen och håller sig i handtaget och då öppnas ju luckan till slut. Inte barnsäkert nog med andra ord.

Jag tror jag ska ta mig lite fika och slappa i soffan. På eftermiddagen idag har jag varit jättetrött och mest legat på golvet i vardagsrummet och lekt med Alvin. Min kropp är inte gjord för att vakna klockan sex på morgonen, jag behöver min skönhetssömn. Annat var det när man var ung och jobbade skift, då hoppade man ur sängen tjugo över fyra på morgonen, det ni!


Kommentarer
Postat av: linn

http://www.youtube.com/watch?v=8YKqAvjWnjk&feature=relatedsom på den gamla goda tiden!2009-03-12 @ 21:44:22
Postat av: TuffLoysan

Heheh.. men Oliver var så förut att om han var vaken sent på kvällen så kunde han sova länge på morronen. Men en av mina bröder vaknade alltid samma tid på morronen hur sent han än somnade på kvällen. Är så olika det där. Får se hur det blir imorron. Idag somnade han inte förrän strax före 11 heheh. Varit uppe sen 8 imorse. Endast sovit ca 1,5 timme på hela dagen.

2009-03-12 @ 23:06:13
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Här har vi haft samma problem. Nu mera stänger jag alltid av ringsignalen på kvällen när han somnat. På samtliga telefoner, hemtelefon och mobil. Alternativt lägger hemtelefonen i köket så långt bort från sovrummet som möjligt. Värre är det med brevbäraren som alltid kommer när han somnat på förmiddagen. Pang i brevinkastet och sen vaknar Albert på 5 sekunder. Suck.

Kram

2009-03-13 @ 09:03:20
URL: http://svensberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0