En fin solig dag!

Varit borta hela dagen idag. Blev en liten promenad i morse och sen fick Alvin sova ute på gården hos mamma och pappa medan mamma hjälpte mig att sy in två par jeans. Sydde inte in dem så mycket som jag skulle vilja, men de är ganska smala ändå. Ett par använder jag faktiskt just nu.
Blev bjuden på lunch och fika och sen mötte jag Towa nere på gatan och vi tog oss en promenad (med omväg) ner på stan. Var ner till badhusparken och jäklar vad folk det var där nere. Skoj!
Vi kikade sen i lite affärer och jag har kärat ner mig i en jacka på Polarn och Pyret som jag tror jag måste köpa till Alvin. Den är dyr, såklart, (för dyr egentligen) men han kommer (förhoppningsvis) kunna ha den mycket. För att kompensera kanske man kan köpa ett par billiga (eller sy) vindbyxor/regnbyxor att ha till jackan. Jo, så får det nog bli. Såklart fanns där en mössa som matchade jackan (och Alvin) tokbra.
På vägen hem blev det ett besök på Willys och godisinköp för stora slantar. Även dricka, pizza, tamponger och bindor shoppades. Egentligen hade jag väl inte behövt bindorna men man fick ju med ett sånt fint etui så jag var tvungen.
Johan har precis matat Alvin och snart ska vi ta och se en film och äta själv. Ikväll blir det melodifestival för hela slanten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0