Han tog mig inte denna gången heller...

Jag lever! Jason dödade mig inte! Men det kommer ju en tredje fredagen den 13:e i år. Nästa år och året efter är det tur nog bara en.

Var ute och promenerade igår. Sydde in ett par byxor som var för utsvänga i benen, har två par till som väntar på att bli omsydda. Kanske möjligen att jag kommer använda dem igen efter det.

Träffade Therese hemma hos hennes syster. Blev bjuden på muffins och sen var det dags att skynda sig hem och packa ihop mat till Alvin för middagen intogs hos Johans mamma. På vägen dit blev det en tur förbi Barnens Hus och en ny väska inhandlades. En skötväska i handväskestuk. Spanade in den redan i somras men nu var den 600:- billigare än då och det kändes som en bra REA för ett inköp.

Solen skiner ute och har man tur även när man är färdig för utgång. Och har man riktigt tur kanske man även kunde få lite färg!
Diesel katten håller på att jaga en solkatt, undrar om han fångar den ;-)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jaha det har jag inte tänkt på =)

Vad har ni för någon?

Så det går bra med svängbara småhjul fram i vintern här? Det var en grej jag oroade mig för.. Igår gick det bra men vi har inte kört den i värsta slasken än haha=)

2009-03-14 @ 09:40:39
URL: http://nindo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0