Husvisning!

Ikväll har vi varit på två husvisningar. Det första huset var såklart mindre än jag trodde, det kändes det iallafall. Inga förvaringsutrymmen what so ever. Jag skulle inte ens ha plats för mina skor. De hade sin micro i tvättstugan och spriten i i samma skåp som dammsugaren. Nja säger jag då. Och enligt besiktningspapperen var det lite väl mycket fukt överallt där det kollats. Enligt mäklaren så skulle besiktningsmannen sagt att om han skulle flyttat dit hade han bara flyttat in utan att göra någonting alls, för allt var så fint. Och trångt! Dock var det flera barnfamiljer där med både barn utanför och i magen.
Tog svängen förbi ett annat hus (det som ser ut som en barack i ett allmänt fult område) som också hade visning idag (vi klampade inte bara in) och där var det gott om förvaringsutrymmen för mina skor och allt annat som man har på kroppen. Det var klädkammare och garderober lite överallt. Tokbra! Och hallen var stor och hela huset hade bra planlösning. Uteplats och lagomt stor gård där man kan ligga och sola på sommaren medan Alvin leker i gräset. Idylliskt som bara den!
Jag frågade varför huset skulle säljas, men det fick jag inget svar på. Bra fråga tyckte mäklaren, men det fick man vara lite smidigare med när man frågade. Hur då? Säkert en otrohetsaffär eller så hade de renoverat sönder sitt förhållande. Mina egna spekulationer. Tydligen hade de köpt huset för ett år sedan. Trist för dom. Men det blir dyrt så vi kommer väl få sitta här i våran trea på Söder tills vi blir gråhåriga.

Johan har landat nu så snart är han hemma. Sista huset kan jag föreslå för honom så kanske vi kan gå på nästa husvisning tillsammans. Jag ska ju lixom inte köpa ett hus själv.

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

spännande med hus!!

längtar tills vi också börjar kolla på hus =)

kram

2009-03-27 @ 14:01:13
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0