Jag vill bli gravid så jag slipper alla regler som mammma och pappa har

Roligt att träffa alla mammor och pokar i föräldrargruppen. Förra året den här tiden satt vi gravida tillsammans. Idag var sista gången men vi lär väl stöta ihop ibland ändå.

Blev en kort tur på stan och sedan fick jag sällskap av mamma hem. Vi gick förbi på K.O.O.L och kikade på soffor, och jag hoppas mamma och pappa köper sig en ny soffa. Fanns jättemånga fina till riktigt bra priser och jag skulle gärna köpa en ny hem hit också, men jag är nöjd med den soffa vi har så det får vänta till (om) vi behöver en till för att fylla ut något rum i ett hus =)

Nu på eftermiddag slog jag på TV:n i slutet av ett program med Tyra Banks, om tonårsgraviditeter. Man blir ju nästan mörkrädd hur en del tjejer tänker. En 16-åring hade gått ut och letat sig en kille att bli gravid med. Hon satt där med sin mage och hade tänkt ut hur bra allting skulle fungera. Hon skulle ju få barnbidrag, och bidrag till egen bostad. Barnet skulle hon ta med sig på skolan, det var ju inga problem, och det skulle bli så skönt att slippa alla regler som hennes föräldrar satt upp! What!? Dumma unge! Och det var just det som Tyra sa, nästan exakt!
En 17-årig tjej satt där och hade varit gravid tre gånger, redan. Första gången vid 14, det barnet aborterades, när hon var 15 blev hon gravid och det barnet behöll hon, det tredje barnet som hon nyss fött adopterades bort. Vilken bra start!
Sen satt det en 16-åring och grinade för hon var gravid för andra gången med en 8 månaders bebis hemma och tyckte att alltng var så jobbigt redan. Plus att varken hon eller hennes mamma hade några pengar. Grattis!
Jag är av den meningen att man inte blir gravid om man inte vill! Visst, jag vet att det finns undantag då preventivmedlen inte fungerar som de ska, men inte tre gånger?! Kanske man borde använda mer än ett preventivmedel i så fall!
Nog predikat om det.

Nu tror jag att Alvin och jag ska gå och bada, han är rätt så gnällig och inget duger.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hövva man blir ju så less när man ser sånt där! Hur tänker folk egentligen???

2009-03-12 @ 17:56:48
Postat av: Fru Evelina

haha såg också det och h e r r e g u d!!! men, det är ju som en ny trend att "skaffa" barn innan man ens ä myndig, tyvärr.hoppas allt är bra med er!

kram

2009-03-13 @ 21:30:40
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0