Just som man trodde att våren var på väg...

...Så snöar det igen!
Det har snöat sedan igår och det ligger massor med snö på backen nu. Tror knappt att det går att ta en promenad innan det är plogat. Och jag som tänkte gå ner på stan. Har ju alltid ärenden dit. Och nu har jag fått rabattlappar som borde användas.

Johan for ner till Stockholm tidigt i morse och kommer hem på torsdag kväll. Tomt det kommer vara. Har möblerat om i sovrummet så sängen står mot väggen ifall Alvin ska sova brevid mig. Hans säng är inflyttad i vårat sovrum så jag ska slippa gå genom hela lägenheten på natten när han vaknar, avstår ju gärna från det när jag är ensam, mörkrädd som jag är.

Så vad ska man hitta på när Johan inte är hemma? Har ett projekt som jag borde fixa iaf, men är osäker om jag klarar det själv. Sen har jag ett par saker som ska målas.
Och såklart Alvin och allt vad det innebär. Han är ju inte den som somnar inne på dagarna och inte heller den som gärna leker själv så det blir ju inte så mycket tid man har till att pyssla med sitt eget.

Nu satte Alvin precis i sig något skräp han hittade på golvet, och inte fick jag tag på det heller. Han hittar minsta lilla skräp, det spelar ingen roll hur mycket man dammsuger så finns det ändå något kvar som intresserar honom.

Nu låter det som att plogbilarna börjar dyka upp.

Kommentarer
Postat av: elin

Du skulle bott lite mer österut, här har det snöat max 1cm. Men dte räcker tyvärr för att det ska vara vitt och se kallt ut. Har ni bestämt er ang dopet förresten (nyfiken, men än har ju inte osa:n gått ut)? Helt ok om ni inte kommer för ni var ju här nyss och man hinner ju ändå inte umgås så mycket på ett dop.

2009-03-23 @ 09:55:59
URL: http://beautifulelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0