Lilla fining!Klockan sex i morse ville finaste kliva upp men jag fick honom att somna om en timme. Jag behöver ju min skönhetssömn!

Det där med telefonnumret kom jag ju på, haha. Men det var ju duktigt av Alvin att ringa nån här i stan och inte utomlands tillexempel, det skulle ju kunna bli riktigt dyrt. Eller kanske ett sånt superdyrt samtal till nåt konstigt företag.

Idag ska vi ner på Öppna Föskolan på stan. Odensala har stäöngt (skånska?) i morgon.
Det är klurigt när man ska hita på saker med andra barn för man har så olika rutiner vad gäller sovtider och mattider. Svårt att få det och stämma. Igår sov inte Alvin middag förän efter fyra, annars brukar det vara runt två han somnar.

Vide och Alvin lekte igår. Jag och Elin fikade och höll koll på de små vildarna. Alvin ska ju klättra och bita på allt och alla. Tyvärr har han nog fått bit-delen av mig. Men små bebisar och barn smakar ju så gott ;-)

Igår lärde vi oss en massa nyttigt på FörstaHjälpen-kursen. Det gäller bara att komma ihåg hur man ska göra, fick som tur var en bok med oss hem, men jag hoppas man slipper ha användning av den.

Nu ska vi ta och frukosta här. Alvin har redan fått sin gröt men jag och Johan ska väl stoppa något i magen med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0