Redan onsdag, igen.

Vi hade trevligt på Öppna Förskolan och Alvin lekte sig trött. Nästa vecka blir det förhoppningsvis ett besök till Odensala, tycker det är bättre där. Jag och Sofia tog en kort tur på stan efteråt och sedan gick jag hem till mamma och pappa och blev bjuden på middag.

Har börjat leta efter en jacka och byxa till Alvin att ha i vår, sommar och kanske till och med att det skulle kunna passa till hösten. En vind och vattentålig som är lättt att röra sig i, som inte är så stel. Alvin har ju börjat hänga ur vagnen nu och vill inte gärna vara så nerbäddad och jag är rädd att han blir kall. Han somnar mer än gärna med huvudet hängandes utanför vagnen.

Han var trött nu när vi kom hem och somnade direkt jag la honom i sängen, inget gnäll alls. Får se hur länge han sover innan han vaknar. Jag ska fika kladdkaka och titta på TV. Arga Snickaren nu först. Får drömma mig bort till ett eget hus för på hemnet.se verkar det stendött!

Fredagen den 13e nu på fredag. Igen. Tycker det är lite väl ofta. Men ärligt talat så gör det väl varken från eller till.

Kommentarer
Postat av: karita

Joooooo för då kommer Jason Vorees och hälsar på!!

2009-03-11 @ 21:56:25
URL: http://bombos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0