Torsdag

Idag börjar marknaden på stan. Det blir nog att man tar sig en titt eftersom man ändå ska ner. Jag brukar aldrig hitta något
 men det kan vara kul att kolla ändå.
Det är mulet ute, och nollgradigt, sådär supertråkigt grått väder. Slipper väl frysa då iaf.

Alvin sov till fem i sin säng inatt, men vaknade vid ett så jag fick gå dit ett flertal gånger. Han fick äta vid fem och sen sov vi till nästan halv åtta.
Just nu jagar han kissen men är inte nog snabb, fast ibland sitter katten still så Alvin kan vara där och peta och dra i svansen.

Jag har återigen börjat fundera vad jag ska ta mig till med mitt hår. Tänker inte betala tusen kronor för att gå till frissan just nu så det måste bli något hemmafix. Och det vet man ju hur det brukar sluta! Vet inte om jag ska lägga i en lite mörkare toning (kommer ångra mig) eller om jag ska försöka mig på lite slingor (kommer bli orange och galet konstigt). Och jag vet ju att en dag kommer jag göra något oigenomtänkt, bara för att jag är såå less!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag känner igen det där...

Jag upptäckte igår att jag passar bättre i mörkt hår nu när jag precis slingat 3 gånger på raken och är i stort sätt blond. Okej, lite orange och gult är det nog men vem bryr sig..

Den upptäckten gör jag varje gång jag bleker och det slutar med att jag köper en mörkbrun färg och blir näst intill svarthårig igen..Suck.

Den här gången ska jag göra allt för att inte färga det innan sommaren och kanske lägga in en ljusbrun eller nått

Suck igen

2009-03-05 @ 13:31:11
URL: http://nindo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0