Väldigt billig kisse!

Igår kväll var inte första gången som Diesel väckte upp Alvin. Strax efter tio på kvällen (annars också för den delen) får katten nåt psykbryt och springer runt som en tok i lägenheten. Alvin vaknar och kan inte somna om, speciellt inte i sin egen säng. Just den tiden är han helt otröstlig. Igår tog det nästan en och en halv timme innan han kom till ro igen, och då var han ändå i våran säng mellan mig och Johan. Brukar ju inte vara något bekymmer då.
Nästa gång sätter jag ut katten på balkongen!
Och klockan sex imorse var Alvin pigg och skulle kliva upp. Inte jag men jag var ju tvungen, dock inte sex för Alvin fick vara uppe med Johan medan jag låg och fick min sista skönhetssömn.

Jaha, vad ska man hitta på nu då? Ska på affären och handla lite idag, och kanske baka. Är ju som bekant en riktig gottegris och nu har det blivit ännu värre. Jag skyller på mens!
Promenad blir det väl också, hoppas solen kan kika fram bakom molnen! Igår blev det kalasväder även fast det var mulet denna tiden så man kan ju alltid hålla tummarna.
Tänk om snön kunde smälta bort på nätterna, det är så slaksigt nu och jobbigt att köra vagnen. Det är pölar och vatten överallt och med en vagn kan man inte skutta på små torra ställen. Och när det fortfarande är fryset om man ska ut är det ju så knagligt och skumpigt att Alvin skulle hoppa flera meter ur vagnen om han inte satt fast i selen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0