En ny barnvagn?

Gjorde en tripp till Barnens Hus efter att jag hämtat Alvin på dagis.
Köpte årets andra julklapp och fem rullar julklappspapper, så det har vi nog så det räcker för alls klappar i år. Snören och papper till etiketter är det som måste inhandlas för att klapparna ska bli komplett. Och klappar såklart.
Alvin fick även tre nya nappar. De försvinner lixom spårlöst en efter en. Och när vi hittar dem i tex kattlådan åker de raka vägen ner i soptunnan.

Jag kärade ner mig i en vagn som jag är himla sugen på. Men det är ju inte en enkelvagn som vi är ute efter i första hand. Inte i andra heller.
Det är iaf en Mountain Buggy Swift som jag gärna skulle vilja ha. Den är smal och verkar himla smidig. Med liggkorg kan ju bebis ha den.
Eftersom den blir mindre när den är ihopfälld än vagnen vi har nu så kanske man kan ha en varsin vagn till pojkarna i sommar. Slippa dra runt på jättevagnen (som faktiskt inte är så bred) jämt.
Sen började jag även spana på Phil&Teds vagn som även funkar till två barn. Men den mindre ska ju helst vara större än nyfödd och jag skulle själv inte vilja sitta under brorsan!

Just nu håller Alvin på att pilla sönder en lypsyl och smörja in både mig och sig själv med det han pillar fram. Han gillar att pilla på saker min son.
Ja och nu ritade han på TV-möbeln. Tur det var med blyerts...

Mamma har varit och hälsat på nu efter middagen. Kul med besök. Och tiden går mycket snabbare då vilket är bra för det är svårt att hitta sysselsättning till Alvin hela eftermiddagen och kvällen när det enda han vill göra är att äta clementiner.

Nu är det dags för pyjamas och välling!

Kommentarer
Postat av: Anna Hoglert

Har ni köpt syskonvagn? vad för nån? vi lär köpa en vi också vet dock ej vad för nån....

Jättefin du är med magen =)

kramen!

2009-11-11 @ 22:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0