Ett Eget Hus!

Jag skulle kunna skriva att vi är husägare. Vi har varit med i våran första budgivning på hus och har även haft högsta budet i över en vecka. Resten har dragit sig ur.
I torsdagskväll bestämde vi att vi inte ville ha huset. För dyrt och för mycket att göra när det kommer till renovering. Det kändes inte helt rätt.
Vi ringde aldrig mäklaren och under helgen hann vi ändra oss. Många gånger.
Igår tog vi med våra pappor och tittade på huset en tredje gång. Johan har varit mer sugen än mig, tro det eller ej. När jag pratade med honom när han var på jobbet igårkväll så tyckte han dock att vi skulle dra oss ur. Det kändes faktiskt skönt för mig så slipper jag fundera och vela fram och tillbaka.
Trodde inte att vi skulle dra oss ur när vi väl "vann" en budgivning.
Tänk ett eget hus med gräsmatta till våren (även om den här hade mest mossa). Att bara kunna gå ut och Alvin kan springa runt och leka på gården.
Nära till dagis och allt annat som man vill ha nära till. Men som sagt. Det var inte det här huset vi skulle ha. Det känns skönt. Nu hoppas jag bara att det inte dyker upp en massa fler hus man ska fundera över.
Roligare än så var det inte!

Kommentarer
Postat av: elin

Men att vara "vinnare" i budgivningen är väl inte fy skam det heller! Jag tror inte ni kommer ångra att ni tackade nej, det perfekta huset kommer nog tids nog!

2009-11-04 @ 14:47:49
URL: http://elintyrahittarhem.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja erat hus kommer, tids nog! Och bättre att hoppa av innan allt är klart än att man ångrar sig när affären väl är gjord..! Vi gjorde ju samma som er en gång, hoppade av när vi vunnit :o)

2009-11-04 @ 19:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0