Vecka 30 (29+0)


Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

Jag kan fortfarande sova på rygg. Kissar oftast bara en gång sent på natten/tidgit på morgonen. Ibland två, ibland ingen.
Bebis rör sig varje dag som han ska och man kan se på magen hur ha lever om därinne. Oftast är det bara små rörelser och det lixom krullar i magen.
Halsbrännan börjar bli värre men jag käkar inga tabletter mot den, tycker att de är så äckliga.
Har även börjat få en hormonrand, precis som med Alvin. Dock är det ju ärret som syns tydlgast denna gång.
Börjat få lite ont i fogarna. Små strålningar ibland när jag är ute och går, men det är inte så farligt.
Det mesta är ganska bra och jag längtar efter att få träffa lillebror.

Kommentarer
Postat av: elin

Vi köpte vår för 2500 med oanvänd sittdel och liggdelen använd i ca 4 månader(inkl en ful skötväska och regnskydd och sånt). Nypris är typ 4000 och nu sålde vi ju allt till Klara och Morten för 2000. Jag skulle nog försöka hitta en begagnad m liggdel och fjolårets modell för 75% av nypriset skulle jag nog kunna tänka mig att betala. vad fin magen ser ut förresten!

2009-11-25 @ 14:21:54
URL: http://elintyras.blogg.se/
Postat av: Linda

Jätte fin mage!!!

2009-11-26 @ 13:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0