Fullt upp!

Tänk vad mycket man kan göra när man inte har en liten Alvin hemma.
En massa pyssel och plock har jag fått till, och lite städning i lugn och ro.


Alvin blev såklart ledsen när jag gick idag med, vem skulle inte bli det. Bästaste mamman som går iväg. Lite konstigt känns det att lämna honom där och gå hem istället för att gå till jobbet. Men samtidigt kan jag ju göra en massa hemma som Alvin tycker är tråkigt och så kan vi göra roliga saker när han kommer hem istället. Kanske hinner jag baka med innan han ska hämtas, vila tänkte jag klämma in en stund också.
Det var bara fyra barn till frukost på dagis idag, kalasbra tycker jag, och två fröknar. Det är lagom det, då vet jag att Alvin får all den tid och uppmärksamhet han behöver.

Egentligen hade jag tänkt cykla ner på stan nu en sväng, men jag kan lika gärna göra det om drygt ett år. Så bråttom var det ärendet, haha!

Nu blev jag lite lat och vet inte vad jag ska hitta på.

Kommentarer
Postat av: carro

Hehe.. Jag förstår hur du menar, men jag kan inte direkt gå och må dåligt för att du har värre ärr, om du förstår vad jag menar ;)Vad man än råkar ut för så finns det alltid dom som har det värre, men därmed försvinner inte känslorna över hur man själv har det.Det är inte alls säkert att mina ärr kommer synas om några år, men just nu känns det inte kul! Det kan också ha att göra med att dom fortfarande ömmar, kanske tänker jag inte alls på det när dom inte känns längre..Som sagt, man får tänka positivt :)

2009-10-02 @ 10:58:12
URL: http://nindo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0