Jag kan vara ganska så tjatig när det är något jag vill

Efter bad och mycket bus har nu Alvin somnat. Det gick undan ikväll. Kanske för han bara sovit ca 20 minuter på hela dagen.
Medans jag och Johan låg och pratade hus (jag pratade och Johan ville att jag skulle vara tyst) så somnade Alvin brevid oss i sängen.
Johan väckte honom en snabbis då han sprang in i läragå-vagnen som Alvin parkerat lite slarvigt och jag kunde inte sluta skratta. Blev en jäkla smäll!

Johan går inte att övertala till att köpa hus. Inte ens till en ynka visning. Skulle vara för Diesels skull då tyckte han...mjo. För de jäkla kattens skull va?!
Jag har till och med erbjudit mig att betala renoveringen (lite av den iallafall) för mina eget ihopsparade pengar under min tid som arbetande ickemamma. Det hjälper inte.
Häromveckan var han dock inne på att köpa en hyresfastighet. Bo i lägenhet man köpt (det skulle iofs vara bra), betala mer pengar än vi gör nu och samtidigt vara tvungen att sköta de andras jäkla lyor.
Inte ens Glenn i Färjan fick Johan på andra tankar när det gäller husköp då han nyss visade upp sitt nybyggda (halvfärdiga) hus för oss. Man måste ju ha flytatt till hus innan man fyller 30, sa han. Och jo, det håller jag med om! 6 månader kvar för min gamle (o)man. Och Glenn har varken donna, unge, eller katt (vad jag vet, inte så att jag följer serien)!

Nu ska vi poppa popcorn och se ifall det finns nåt kul på TV.

Kommentarer
Postat av: 18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

haha, men alla vill ju olika ^^ vi vill absolut inte ha svart, just för att det är så vanligt. Så det beror ju på :)

2009-10-17 @ 08:58:00
URL: http://frusofia.blogg.se/
Postat av: Emma

Sandra. sitter å kollar på gamla blogginlägg och ser en katt (9dec 2007 tror jag) som sitter bredvid din rakade katt, den katten är sjukt lik min storebrors katt... Vem är katten?

2009-10-17 @ 15:12:41
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0