Småfix

Vi har nu ätit tidigt lunch och snart är det dags för den dagliga vilan.

Har beställt namnband till Alvins kläder, skor och andra tillhörigheter. Blir såna man syr på. Får hoppas jag blir nöjd med det som dyker upp framöver. Efternamn och telefonnummer tycker jag är lämpligt att skriva. Så kan även lillebror ha kläderna senare utan att det står "fel" namn i dem.

Har även lagt moderskapsintyget jag fick hos barnmorskan förra veckan i ett kuvert och skrivit adress. Så nu är det bara att posta.

Målade tavellisterna härom dagen med. Det gick ju snabbt och nu är de svarta och snygga. Gäller bara att komma på var det ska sitta nånstans, och även få upp dem på väggen.

Tycker det är lätt att man skjuter upp såna "småsaker" trots att de går snabbt att fixa. Skönt att kunna bocka av lite på listan (även om det nu inte finns nån riktig lista).

Kommentarer
Postat av: emma

vi har skjutit upp en massa saker vi med... jag har tex jättelänge sagt att jag ska köpa vit lasyrfärg å måla på våran panel nere i gillestugan, nu är det total bastu/fjällstugekänsla här och de e inte roligt. inte är det snyggt heller. Helst skulle jag vilja måla halva rummet vitt å andra halvan svart men jag tror att jag kommer lessna på det mörka sen å då blir det svårare att få bort de mörka!

2009-10-15 @ 15:56:20
URL: http://pemsan.webblogg.se/
Postat av: emma

vilken graviditetskalender är det du använder dig av?

2009-10-15 @ 16:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0