So Far So Good

Idag fick jag sällskap hem efter lämningen på dagis av en annan mamma. Vi satt och åt frukost och surrade en bra stund och hade det trevligt och sen avslutade vi med en promenad.
Det är kallt och rått ute nu, inte alls en fin och solig höstdag och trots "bara" nollgradigt kan man inte låta bli att huttra när man är ute. Och jag klär mig ordentligt, kappa, mössa och vantar. Och ett extra lager med fett har jag ju dragit på mig med.

Nu har jag ätit upp min lunch och snart även alla kakor som var över sedan min födelsedag. Jag har pratat med Johan och skrytit lite över mina inkomster denna månad. Jag kan jag också!
Men jag ska ju absolut inte vänja mig vid att få mer pengar då det bara är tre månader det handlar om. Sen blir det ju a-kassa och föräldrarpenning igen. Vilket inte ger en så fet plånbok.

Kommentarer
Postat av: emma

det är det enda negativa när barnet kommer, att jag inte får min ordinarie månadslön. jag får gå från 19000 till typ 10-11000kr... inte har vi mindre utgifter heller bara för att vi får barn! blir till att bli fröken snåljåp nu framöver, vilket inte jag är så bra på!

2009-10-22 @ 16:52:50
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0