Storstädning

Jag har i flera dagar plockat i Johan skrubb och nu ser det ganska okej ut. Har vikt alla kläder och sorterat på hyllorna, och sedan förklarat för Johan vad jag gjort och hur det fungerar. Haha, roligt, det låter. Det är inte klart, vet inte om det någonsin kan bli det, men nu får det plats mer saker och blir bra ordning.

Nu ska vi se på "Män som hatar kvinnor". Godis och jordnötsringar ska vi mumsa på. Blir nog en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: emma

Män som hatar kvinnor är så himla bra, så även uppföljaren, flickan som lekte med elden, som iofs inte är en uppföljare på mshk... men ändå. ser med spänning fram emot sista filmen, luftslottet som sprängdes, som har premiär i november - den kommer bli riktigt grym (läs superdupermegabra)!

Jag är såå glad att det löste sig med min HP, dock blir jag fruktansvärt less på min svärmor som e så otroligt negativ hela tiden, en sann pessimist. tex: du kommer tycka att det är segt att vara hemma så länge, å så får man ju så lite pengar... osv. Men vafan, min kropp-mitt beslut ellerhur?! Dessutom ska hon inte bry sig i min och våran ekonomi, det kommer inte vara nån fara med den, #tror jag# haha!

2009-10-03 @ 12:36:56
URL: http://pemsan.webblogg.se/
Postat av: elin

Det låter som en superkväll! Jordnötsringar har jag inet ätit på år och dag, vet inte varför men jag minns att jag tyckte om dem!

2009-10-03 @ 13:16:51
URL: http://elintyrahittarhem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0