Tyst som i graven...

...förutom surret från datorn.
Är bara jag och kisse hemma och det känns konstigt.
Alvin grinade när jag vinkade och gick från dagis och jag hade gärna stannat och tröstat honom men han fick vara i frökens knä istället. Innan jag vinkade var han på bra humör, men så fort han fattade att jag skulle gå kom tårarna. Så länge han vet att jag är kvar bryr han sig inte så mtycket om mig, även fast han ibland vill kolla så jag verkligen är där inne. Det blir nog bra tillslut det där.

Snart tar jag cykeln ner på stan för möte med chefen. Låter ju vuxet det (fast mer vuxet och ta bilen förstås). Ska nog föreställa vuxen nu, tre dagar från 24 år och bebis nr 2 i magen. Fast att bli förälder gör ju en inte automatiskt vuxen direkt, oavsett hur många barn man har innan 18-20 års ålder kan man aldrig (i mina ögon) räknas som vuxen då.
När jag var yngre, tyckte jag att man var vuxen så fort man fyllt 18 år. Haha säger jag åt det nu, man kanske ska vara (så gammal som) 30 år innan man är helt vuxen. Och vissa blir det ju aldrig.

Kommentarer
Postat av: Elin

Han har det superbra på dagis Alvin även om han blir ledsen när du går. Vide är ledsen nån minut men sen är han go och glad hela dagarna och det tror jag Alvin är också :-D

Och vuxen.. ja när tusan blir man det?!? Jag tror man ska vara vuxen när det krävs och vara sitt barnsliga jag när det passar.. då håller man sig ung läääänge ;-)

Kanske vi kan lyckas ses när vi friskat på oss ordentligt? Djungelhuset? :-P

2009-10-01 @ 09:24:52
URL: http://elinochelin.blogg.se/
Postat av: Sofia

När Alvin lärt sig rutinerna så kommer allt att gå bättre. Allt handlar om att vänja sig. När jag lämnar Albert på dagis försvinner han in utan att säga hejdå, när jag hämtar honom blir han uppspelt och glad men det är svårt att få med sig honom hem. Jag får lyfta upp honom och tvinga hem honom =)

Så kommer era dagar också att se ut snart.

KRAM

2009-10-01 @ 12:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0