Vaccinera eller inte, det är frågan?

I ett par dagar nu har jag varit mer illamående än jag brukar. Haft ont i svanken och i magen och ibland tror jag att det är lillebror som vill ut, men nu får han aboslut inte komma. Inte förän i februari vill vi se honom utanför magen.
Är extra trött, hur nu det är möjligt, kanske man har fått svinis?!
Och när jag ändå kommit in på influensan så är jag riktigt osäker på om jag ska vaccinera mig eller inte. Iaf nu när jag är gravid. Hur säkert är det? Lika säkert som de trodde att Neurosedyn var i början på 60-talet? Eller är det helt ofarligt för bebisen i magen? Jag skulle vilja att det var testat mer än det är.

Kommentarer
Postat av: carro

Det spelar ju egentligen ingen roll hur många som säger att det är säkert och det inte alls kan bli som det blev för de som åt neurosedyn förr, eftersom DÅ när dom gav gravida sånt sa dom nog även att det var helt ofarligt.Jag skulle aldrig vaccinera mig med något som inte mer testat än det där är, aldrig.

2009-10-23 @ 12:33:11
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: emma

risken är ju att vi som gravida åker på kraftig djup lunginflammation om vi inte vaccinerar oss. Jag gjorde det i tisdags och känner att det var rätt beslut, hade jag inte varit gravid hade jag mest troligt inte gjort det. Men det där kan man ju diskutera hur mycket som helst, huruvída man ska eller inte ska... tänk bara på Alvin som kanske drar med sig nåt hem från dagis, är det inte bra då att vara skyddad?

2009-10-23 @ 13:52:58
URL: http://pemsan.webblogg.se/
Postat av: Pia

2009-10-23 @ 23:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0