Då var man klar för denna gången

Nu är jag äntligen klar med tvätten. Blev många turer fram och tillbaka till tvättstugan, men Alvin var snäll och jag har till och med vikt all tvätt och stoppat in i skåp och lådor.
Vi åt lunch innan jag hämtade det sista alldeles nyss och på väg tillbaka somnade Alvin i vagnen. Nu sover han på madrassen i vardagsrummet. Det är jobbigt att ha tvättstugan =)

Blir en lugn dag idag. Jag är "plocksugen" och funderar på om jag ska städa min garderob. Har plockat bort ett par vantar, några mössor och sockar ur lådan med Alvins ytterkläder. Tycker det är roligt att lägga bort det som blivit för litet, då får man plats med nytt!
Bland mina kläder är det inte det som är litet som ska bort, allt är ungefär samma storlek. Skulle ha plockat bort den del jag aldrig använder. Omkring 90% av allt som ligger där och skräpar är egentligen sådant jag inte vill sätta på mig. Jag tänker att det är "bra o ha", speciellt nu när man har mindre pengar och inte kan shoppa en massa. Men hittar jag några kläder jag vil ha köper jag ju dem ändå, det finns "alltid" pengar till det man tycker är fint ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0