En promenad och ett samtal

Igår var det strålande sol och nästan 20 grader varmt. Rigitgt sommarväder med andra ord. Idag däremot är det riktig höst. Kyligt, grått, mulet och regnet hänger i luften.
Lite mysigt är den ändå, hösten. Att få klä på sig mera kläder och inte behöva ha dåligt samvete över att sitta inte och lurka. Mörkare och mysigare.
Blev en promenad nu på förmiddagen. Alvin vill inte ha mössan på sig och säkert 30 gånger har han tagit av den och slängt den i backen, skrattat åt mig när jag sagt åt honom att den ska vara på och sedan plockat upp en alltmer smutsig mössa. Fick springa tillbaka 20 meter då jag helt missat när den åkt av, vilket han tyckte var ännu roligare. Jorå!

Fick ett samtal från en som jag haft som chef på Kornboden. Hon har varit föräldrarledig i många år men är nu tillbaka och ska ha hand om mig och mina sista månader hos dem.
Jag ska ringa dit sista september och förmodligen träffa henne redan första oktober, under tiden Alvin är på näst sista inskolningsdagen på dagis (om allt går som det ska).
Det verkar dock inte som de har något jobb åt mig (vad trist... ;-)) så det kan hända att jag bara får lön och sedan gå hemma. Återstår att se.

Kommentarer
Postat av: 18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

ja det var verkligen jättehärligt!

2009-09-16 @ 17:39:16
URL: http://frusofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0