Inte mycket klokare

Inte alls faktiskt.
Svårt att hitta en säng till Alvin. Det kommer att bli dyrt innan det är klart. Men hans spjälsäng kostade ju 2500:- med madrass och kudde så egentligen skulle ju 4000:- inte vara nån större summa om man tänker att han ska ha den sängen mycket längre.
Vi vill helst att han ska ha en säng som är 90x200cm. Så han kan ha den länge och så vi (en i taget såklart) kan ligga i den brevid honom. En av sängarna jag spanat in, som skulle varit den bästa är tyvärr bara 70cm bred och känns därför alldeles för smal.
Finns det ingen av er som läser som har små barn och nåt tips att komma med?!

Vad gäller hallen så verkar det ju inte finnas någon skohylla som passar oss. Eller mig då. Johan får mest anpassa sig, och öppna plånboken, haha ;-) Nej då, han verkar också tycka att det kommer bli bra, eller så orkar han inte höra på mit tjat.

Nog om det. För nu.
Vi har beställt mat från Tawikoon så snart är middagen serverad.
Skönt!
Sen blir det popcorn och slappa i soffan.

Kommentarer
Postat av: Annalena

Det finns ju varianter på de du visat, men där man kan dra fram en likadan extrasäng som är inbyggd under sängen (svårt att förklara och hittar ingen bild just nu) Då kan han sova själv, men om det skulle behövas får även ni plats. Passar ju bra som gästsäng också om man är i behov av en sådan.

2009-09-11 @ 18:53:21
Postat av: Ann-Sofie

Går ju även att köpa bagagnad säng och sedan måla om och köpa förvaringslådor till. Om man inte hittar nåt nytt som man gillar. Det funderar vi på att göra framöver, har inte lust att lägga 4000 kr på en ny.

2009-09-11 @ 20:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0