Kalasbak!

Hämtade Alvin på förskolan vid halv två och det verkade som allt gått bra. Han hade visserligen inte ätit samtidigt som de andra barnen utan varit så trött att han fick sova då en stund, men sen hade han ätit duktigt och var på bra humör när jag kom.
Han blev glad när han såg mig och kom och kramades =)

Just nu leker han med en massa fryspåsar, han har dragit ut alla ur förpackningen. Muffinsformarna har han redan härjat sönder.
Jag håller på att baka så att det ska finnas fika till min födelsedag för dem som kommer.

Har bokat in möte med min chef i morgon och får då veta hur det blir med jobb. Lön ska jag ju få i tre månader vilket fall som helst!Ska iväg efter att jag lämnat Alvin på dagis och kanske hinner man med en lite shoppingtur på stan med. Lunch rentav?!

Kommentarer
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

jo så tänkte väl vi först också men de leker ju inte med varandra försen de är runt 3år gamla, ja ska försöka ta henne till öppna förskolan iaf två gånger i veckan, och sen parken någon dag i veckan också. Jag är ju hemma om dagarna annars ändå så det ska nog funka bra.

2009-09-30 @ 20:16:58
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Anna Hoglert

Det är svårt med mat och sov tider när de börjar på dagis... man har ju oftast helt andra rutiner hemma! som tur är så är det ganska flexibla på dagis och barnen brukar anpassa sig efter dagis tider ganska fort! vi sliter ont nu när Axel går 15 timmar, då kraschar allt, funkar mkt bättre med heldagar. Det jag är mest imponerad av är att Axel som ALDRIG sovit inomhus kan ligga på en madrass med 5-10 andra barn och sova på dagis =)Hoppas ni mår bra, kram!

2009-09-30 @ 22:47:57
URL: http://starannis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0