Löning på fredag...

...fast för min del är det ju "bidrag" en vecka till.

Alvin har fått nya skor. Han ska få provgå dem lite här hemma men jag tror de blir bra.
Mycket folk på stan. Invigning av Mittpunkten och av någon anledning var jag bara tvungen att kika in. Men vände ganska snabbt. De där affärerna hinner jag gå igenom senare, när annat folk är på jobbet och i skolan.
Det är iaf kul med massor av nya affärer!

Alvin var riktigt ledsen när vi skulle iväg på dagis. Trött och snorig är inte den bästa kombinationen. Vid lunchen lämnade jag honom ensam men det gick inte så bra. Ragnhild (fröken, eller förskolelärare för de som hellre vill det) hämtade mig snabbt från fika/personalrummet med en ledsen pojke i famnen. Han åt iaf nästan all mat när jag satt brevid honom och satt snällt på sin plats när det blev frukt efteråt.
Nu är det helg och vi tar nya tag nästa vecka. Alvin kommer förmodligen endast gå 15 timmar per vecka och det känns inte så farligt. Och jag tror det är bra för honom att få leka med andra barn och inte bara vara med sin mamma.
Han sover fortfarande i vagnen och jag är sugen att göra honom sällskap. Trötthet och huvudvärk är vardag just nu.

Kommentarer
Postat av: Leonard

Hej! Imorgon är jag på bokmässan i Göteborg, så kommer nog inte uppdatera så mycket denna helg! Kommer att ta med mig kameran såklart! Hoppas du får en bra helg! :)Leonard

2009-09-25 @ 17:44:56
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0