Tjat om mat

Igårkväll tittade jag en stund på Per Moberg när han lagade kåldolmar. Jag blev så sugen att jag hade kunnat ställt mig och lagat det på stört, men det gjorde jag såklart inte. Var säkert tio år sedan jag åt det sist, om inte ännu längre sedan så idag ska jag ställa mig och laga det, aldleles själv. Johan jobbar. Får se hur det går, hoppas jag lyckas.
Matprogram på kvällen är farligt, jag blir jättehungrig på just den maten som lagas. Åt upp halva kladdkakan jag gjorde igår men sötsaker är inte detsamma. Mat ska det vara!

Kommentarer
Postat av: emma

ja havandeskaspenningen överlever man nog på, som du sa blir det värre med föräldradagarna, eftersom vi dras med hus å alla såna kostnader måste jag nog tyvärr ta minst 5 men har på känn att det blir 6 dagar i veckan, om man inte skulle råks på vinna pengar som man kan portionera ut av. Har iaf idag fått ett intyg av min mödraläkare där hon råder min chef att låta mig gå över till att endast jobba dagpass fram till HP. tror jag må ta ett snack med chefen i morron om det.nervös

Förra helgen var min sambo ute på älgpassfixning, då hade han med sig 10 liter lingon hem! det var inte dåligt va? Jag vill ha blåbär oxå men dom tror jag nog att jag måste köpa för nu är det ju på gränsen till för sent att hitta några i skogen!

2009-09-07 @ 11:53:14
URL: http://pemsan.webblogg.se/
Postat av: linn

kåldolmar is da shiiit.

2009-09-07 @ 13:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0