A(s)-kass(a)

Fick papper från a-kassan idag. Måste visst skicka in alla utbetalningar jag fått från försäkringskassan under min föräldraledighet. Ja det kunde man ju ha räknat ut.
Blir väl noll och ingenting i utbetlningar från dom om de ska baseras på vad jag fått under mina månader som mammaledig.
Nästan 20 minuter i telefon fick jag sitta med försäkringskassan, onödigt dyrt och onödigt söligt fruntimmer som fixade papperna till mig. Får bara hoppas allt stämmer när de kommer.
Funderar starkt på att gå ur både facket och a-kassa. Metall är liksom dyrare än dyrast och under föräldraledigheten måste jag betala drygt 500:- i månaden! Visst, om jag måste stämpla sen är det ju värt det. Men om jag börjar plugga eller jobba?

Kommentarer
Postat av: Anna Hoglert

Vi behöver en vagn som bebis kan använda också, man vill ju inte använda syskonvagnen "i onödan" som när Axel är på dagis eller både jag och Andreas är hemma. Brio race funkar inte då va?

2010-02-05 @ 14:17:51
URL: http://starannis.blogspot.com
Postat av: Anna Hoglert

Nej teutonian ogillas starkt här, den är otroligt ostadig och vinglig att köra, ska nog skrotas... så egentligen behöver vi ju TRE nya vagnar =) förmodligen kommer inte axel att behöva vagn att sova i så det skulle bli bra med en typ brio race så kan bebis ta över den "riktiga" vagnen som måste köpas... vi hade ju räknat med vår brio =)

2010-02-05 @ 16:29:18
URL: http://starannis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0