Ensam med två barn

För ett par timmar i alla fall. Men det har gått bra hittills. Alvin vill gärna klappa Vile och peta lite extra mycket. Man får vara på sin vakt. Nu lyssnar vi på Bamse och Smurfarna på YouTube. Vile sover.

Natten var inte den bästa. Vile tar ungefär en kvart på sig att bara hitta bröstet och han har ätit tre gånger inatt, om inte fler. (Alvin var en rekordätare och det gick supersnabbt för han att äta klart när han ammade).
Alvin vaknade när jag klev upp ur sängen och var ledsen. Fick sätta mig i köket och sen i vardagsrummet för att se något när Vile skulle äta.
Vile är en riktig kräksbebis så det blir många klädbyten. Hoppas bara att han får i sig det han behöver.
Har mjölk i brösten iaf så han ska inte behöva vara hungrig.

Kunde inte låta bli att väga mig igår när jag kom hem. Och i morse. Trevligare överraskning än när vi kom hem från BB med Alvin. Då hade jag inte ens gått ner vad han och moderkakan vägde. Konstigt.
Har till och med gått ner ett kilo sedan jag vägde mig igår. I den takten har jag en bra vikt om drygt en vecka, haha. Men riktigt så fort kommer det ju inte gå, och jag ska inte stressa. Det är ju inte direkt så att jag tappat min sötsug...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0