Idag som det är så bra datum...

For på McDonalds och köpte middag i driven idag. Det var gott. Blev muffins ur frysen till efterrätt. Om bebisen inte kommer snart har jag väl fikat upp det jag bakat innan nån annan hinner smaka. Det kan inte hjälpas.

Fick ett brev av arbetsförmedlingen idag. Den 19e februari ska jag på ett informationsmöte med gul.se. Snälla låt bebisen ha kommit då så jag inte sitter där med de arbetsgivarna och en jättemage med en bebis som legat 10 dagar förlänge. Jovisst jag är intresserad av att jobba hos er, kanske en timme eller två dagar. Snart ska jag föda barn.
Tydligen kan man iaf tjäna bra med pengar där. Men jag är ingen telefonsäljartyp.

Alvin står här nakenfis och nybadad och bygger med lego. Har bett honom prata med magen och försöka locka ut lillebror, men det händer inget.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Detta är lite kul! =)

Du kan ju säga det till bäbisen och se om det hjälper! =)Bäste bebis, Härmed varslar jag, i egenskap av hyresvärd, Dig om vräkning. Vräkningen kommer äga rum snarast, dock senast inom 2 veckor. Till grund för vräkningen föreligger totalt ointresse från Din sida att följa sedan tidigare överenskommen hyresperiod med slutdatum 100209 (se bilaga 1, UL rapport). För att underlätta för alla berörda parter ber jag Dig att flytta ut självmant. Med vänlig hälsning Hyresvärden Mamma2010-02-10 @ 21:09:46
Postat av: 19åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

oh, råder dig verkligen att inte ta telefonförsäljarjobb :/ Det är verkligen skitdåliga deals ofta. Men vet inte om du är typ inskriven så du måste ta de jobb du blir erbjuden, men det är inte särskilt roligt iaf :/sv: Bebisen har alltså inte tittat ut än.. :P haha. Men bara någon vecka kvar till då, för jag antar att du blir igångsatt i vecka 42+0?

2010-02-11 @ 09:38:04
URL: http://frusofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0