Slappis igen

Det blev en tur till affären trots allt.
Måste ju ut och få lite luft ändå. Och handla mjölk och cremefraiche till middagssåsen. Blev lax med pressad potatis och ärtor. Gott, snabbt och lätt. Alvin ville bara ha ärtor.

Blev även muffinsbak på eftermiddagen. Både fina och goda!
Tror jag ska göra en till sats i morgon, nu när vi har mer mjölk.

Annars har det varit en slappardag. Halvsov på förmiddagen i Alvins säng medan han lekte på sitt rum. Sover ju så dåligt på nätterna så jag är halvtrött för jämnan.
Inte har jag heller sminkat mig idag, det är riktigt slappt för att vara mig. Får passa mig så jag inte vänjer mig vid ett osminkat ansikte, haha ;-)

Nu väntar jag på att "Familjen Annorlunda" ska börja. Och jag håller med syrran om att det är puckat att planera ett tioende barn i en fyra på drygt 90 kvm. Vi bor på 90 kvm och har ett barn. Och jag saknar redan ett rum. Så med två barn som vi har när som helst skulle jag vilja ha en femma. Men det där är ju upp till var och en hur man vill leva och bo.

Kommentarer
Postat av: 19åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

tycker också det är galet med så många barn på så liten yta.. Vi bor på 77 kvm, men vi klarar oss fint än så länge. Dock vill vi ha en stor fyra om några år istället.

Du har inte så många dagar kvar nu va?= ) när är BF?sv: jag tänker amma, men även köra med ersättning då och då för att Liten ska bli van att kunna vara med pappa några timmar och så också ^^ Då bör man börja smått från början så Liten är van vid flaskan och ersättningen.

2010-02-01 @ 20:07:04
URL: http://frusofia.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

Haha det roligaste var väl att de ÖNSKAR sig tvillingar haha!!

2010-02-02 @ 07:57:19
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: emma

vi bprt i hus på 140kvm. och det säger jag, max ett barn till sen är det fullt! (7 r.o.k.) :)

2010-02-02 @ 08:12:00
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0