Glad (Regnig) Midsommar!

(För 4 år sedan firades en solig midsommar)

En bra fredag

Idag har det varit en bra dag.
Jag har shoppat fyra nya plagg, jobbat, varit på kalas till en av Alvins dagiskompisar och fikat supergod tårta, ätit pizza, pussats med mina pojkar och nu väntar godis och chips.
Härligt härligt!
(Och det har inte varit kallt och det har inte regnat.)

Pölar is the shit!


Onsdag

Finvädret varade såklart inte så länge. Regn verkar vara stående här på sommaren. Uppehåll just nu, men i morse regnade det och det gör att dagen blir grå.
'
Tog en sväng på Lindex i morse och shoppade till Alvin. Träffade Theo och Marie och vi gjorde sällskap hem till oss för lunch och lek.
Nu sover Vile och om en timme är det dags att hämta Alvin.
'
Jag har varit nyttig sedan i söndags och försökt att utesluta kolhydrater, får se om jag klarar mig fram tills fredag, då godis väntar i vanlig ordning.
Kör crosstrainern en halvtimme varje kväll, men än har jag inte nåt min trivselvikt. 2 kilo kvar ungefär, morgonvikten mätt.

Underbara!

Idag kan man inte förstå att det för en vecka sedan behövdes jacka och mössa!

Det kan inte bli så mycket bättre!

När det är soligt och varmt känns allting extra bra!
Idag har det varit tokvarmt (med en liten regnskur mitt i allt). Har varit ute hela dagen (förutom lunchen inne).
Grillmiddag hemma hos mamma och pappa, finns det nåt annat man ska äta en sådan här sommardag?
Glassar har det ätits i massor, iaf av barnen.
Nu är det runt 26 grader varmt, barnen har somnat och jag har duschat men är redan klibbig igen. Är det något negativt med värme så är det klibbigheten och svårigheten att sova bra. Men vad fan, det kan jag leva med!

Ett helt år!

Den 10:e juni förra året gifte vi oss, jag och Johan.
Bra gjort att vara gifta ett helt år tycker jag, det är det inte allar som fixar.
Ingen större skillnad att vara gift, eller ogift. Vi har ju till och med kvar våra gamla efternamn.
Det var en fin dag och nu har vi en sak till att fira, eller glömma att fira, eller skita i att fira, hur man nu väljer.

Gårdagen och hur den firades...

...kan ni läsa om på Elins blogg!

Problem!

Varför kan inte Östersunds flygplats ha charterresor hela sommaren? Jag vill fara om en vecka men man kan ju bara åka till Alanya, och det vill jag inte. För flyplatsen ligger i Antalya och jag vill inte åka buss flera timmar till och från flyplatsen för att komma till hotellet. Inte mina barn heller. Och jag vill inte till Turkiet. Men jag vill fara från Frösön (möjligen Sundsvall) och jag vill ha sol och bad!
Skitstad!
Lanzarote, varför kan det inte gå charter dit härifrån? Det perfekta resmålet!

Änglagård och allt annat

Igår tittade vi på den tredje Änglagård-filmen. Det trodde jag inte Johan skulle göra med mig, och det trodde nog inte han heller.
Och jag blev sugen att se första filmen igen, så det blir när som helst. Kanske redan ikväll. Oj vad unga de är i den filmen.
Godiset från igår är nästan slut, kan hända att en nybadad Johan drar iväg på Willys och shoppar mer. Eller så får det bli rester, och kanske popcorn.
Annars så har jag jobbat lite mer än jag brukar, fortfarande inte mycket, men mer än jättelite.
Och när jag inte jobbar, leker med barnen, städar, diskar, äter, sover, duschar eller ser film så spelar jag TV-spel. Donkey Kong Returns och New Super Mario. Det är tokskoj, det gamla hederliga spelen.
Datorn hamnar sist på prio-listan. Eller den prioriteras inte alls.
Skulle däremot behöva framkalla bilder från en massa månader som passerat. Slutar väl med att jag måste sätta in hela 2011:as kort i album på samma gång.
Alvin har varit på 3 årskontroll på BVC. Det gick bra, till slut. Först trodde hon (sköterskan) nog att han var bakom, när han pekade på en masa bilder, flinade och sa att alla var bilar, fast där var både penna, boll, mössa, kaffekopp och nåt jag glömt. Man vill ju ha en son som glänser lite extra, hehe.
Nej fan, nu ska jag spela lite mera.

RSS 2.0