Min första mil!

0.55.57
Varför ligga kvar i sängen när man ändå inte kan sova?!


Äntligen hemma!

Söndag till fredag i Härnösand. Skönt var det att komma hem i eftermiddag. Tre nätter till blir det i den lilla staden innan jag får ett långt sommarlov! Och det är kul och går bra och jag har trevligt sällskap när jag är borta.


Självklart blev det dimma

Men en joggingtur tog jag. Och jag skyller på dimman och min rädsla för mystiska män och våldtäktssugna tonåringar att det endast blev knappt 6 km. Vill väl inte vara i skogen ensam.
Hade med mig telefonen och vet nu hur fort jag springer. I söndags när jag sprang i 50 minuter borde det blivit lite drygt 8 km.
Mina knän känns men det går ändå, däremot har min vänstra fot helt gått och blivit knäpp. Har verkligen skitont på insidan mellan fotknölarna. Vad kan finnas där? Senor? Det här känns som att jag måste gå till doktorn med. På riktigt.
Dessutom, på samma fot, har jag fått massor med kliande utslag. Vad vill detta säga mig?!

Soligt!

Nu skiner solen och sommaren känns närmare.
Det var även finväder igårkväll och jag och Ida tog oss en promenad/joggintur på 2 timmar och utforskade ön (?) här i Härnösand. Så härligt att se havet och at få röra på sig när man suttit på föreläsningar en hel dag.
Ikväll kan det hända att jag tar mig en sväng själv, men känns lite läskigt att dra iväg till skogs ensam och utan lokalsinne. Och kanske skulle jag plugga lite istället.

Bra start på söndagen!

Om man inte räknar med den obefintliga sovmorgonen förstås.
50 minuter jogging blev det. Och solen började skina och fåglarna kvittrade på tillbakavägen!

Billigt är gott!

För allt detta betalade jag 5:-


Fredag

Har man varit med och sabbat magen är det inte mer än rätt att man hjälper till att fixa den!


Oj vad det skiner!

Inte ute, men inne. Tvätten är tvättad och vikt. Sängarna är renbäddade. Golvet är dammsugat och skurat. Jag är nyjoggad och nyduschad. Glömde jag säga att jag kört fast med skolarbetet? Lite väl mycket rast idag. Och så har jag insett att det är många dagar som försvinner för pluggandet. Klämdagar, helgdagar, semesterdagar. Det gör mig stressad. Och inget blir gjort!
Om en månd idag fyller Alvin fyra år. Och vi firar honom på Rhodos!

30 minuter i solsken

Det vänder. Idag skiner solen och värmer härligt. Då blir det lite extra skönt (läs:mindre jobbigt) att ta sig ut och springa, ja, eller jogga ska man nog kalla det jag gör.
Nu är det iaf gjort. Man behöver lite paus i pluggandet, oftast blir det kanske tvärtom, lite pluggande i pausen.
Nästa vecka är det Härnösand som gäller igen och det finns ju en hel del som ska plöjas igenom innan dess.

30 minuter i snöoväder

Ingen idé att vänta på bättre tider. Solen sken inte och fåglarna var tysta, men jag sprang och fick inte ont i knät förrän på tillbakavägen. Bra!
Då har jag gjort mitt för idag. Det är fan att det ska ta sån tid att få en vältränad kropp. Smal kan jag bli, banta är inte svårt. Men orka träna?! Och att fettsuga sig är inte lösningen på problemet, utan träning är. Jobbigt!


So far

Nästan tre timmar vid datorn. Och nästan tre rader skrivna.
Det går framåt. Nu tar jag lunch!

Tisdag med pluggproblem

En timme har jag suttit framför datorn nu och inte ens öppnat skolarbetet. Fy vilket slöseri. Surfat runt och kikat på en massa strunt bara, förutom deklarationen då, som är inskickad nu. Men det tog ju inte mer än ett par minuter.
Snöat har det börjat göra också. Tusan, det snöar varenda dag! Jag som tänkte ta mig en joggingtur efter middagen. Och helst i solsken och fågelkvitter. Jag bor på fel ställe, helt klart!

Shopping

Gårdagens fynd. 350:- för allt! Lagom för en student!


Speldag

En tur till sjön för hela familjen på förmiddagen med lek i vatten och gegga.
Sen fick jag sällskap av mamma ner på stan. En miss i min planering gjorde att jag hade ett ärende på en affär och tur med både det ena och det andra. Och köpte skor till pojkarna gjorde jag också.
Väl hemma sov Vile och Alvin spelade Angry birds på Johans telefon. Jag satte på Donky kong och fördrev alldeles för mycket tid. Roligt när man kommer till nya banor men irriterande som tusan när man inte klarar dem.
Nu är det GodNatt!


Extra lång fredag!

Dagen började redan för en halvtimme sedan. Och i natt har jag varit avundsjuk på sardinernas utrymme i plåtasken, då Alvin sovit på min vänstra sida och Vile på min högra. Och med på menar jag just det, på.
Vi är lediga, solen skiner och barnen är glada små påsk-skelett, så nu spelar natten ingen roll.


Mitt Påsk-Lejon

Igår hade jag med mig en påskkärring hem från dagis. Idag blev det ett påsk-lejon.


Glad Påsk!


Årets första

Tog mig en joggingtur efter middagen. Det var härligt att springa ute istället för på gym. Men mitt knä är inte gjort för jogging så jag undrar om karriären i joggingskorna blir kort. Hur fan ska jag då bli fit?!
Och på vägen hem hittade jag tussilago! Fem små fina gula blommor fick följa med hem. Då är det väl vår?!


2010

Känner mig en aning okoncentrerad eftersom jag försöker skriva frågeställningar till en bok jag läst samtidigt som jag tittar på "född 2010". Multitasking av denna modell är inte helt lätt.
Skulle nog vara mer effektivt att göra en sak i taget. Tänkte bli klar med den här uppgiften idag så det är nog bäst jag lägger i en extra växel. Utan att ha tv:n på.

Vintertrött

Är det kanske för att våren helt plötsligt byttes ut mig vinter igen som jag blivit så trött?!
Det snöar massor ute och allt är vitt igen. Nog nu, tycker jag!
Försöker läsa men håller på att somna. Eftersom jag inte tänker äta en massa godisar för att hålla mig vaken, som jag gör på föreläsningar, har jag bäddat rent i barnens sängar. Mycket nyttigare.
Typiskt att det mest är läsning i den här kursen. Och sen en feting-tenta sista veckan innan sommarlovet. Jag har kommit till sidan 35 i första boken. Det går inte helt enligt planerna. Men snart är det lunchrast iaf!


RSS 2.0