Sommarlov!!

Det bästa med att plugga är att man har sommarlov. Nu ska jag bara vara ledig fram till 3:e september. Härligt!


Morsdag med strålande sol!

Hela dagen har spenderats med fina familjen på Bangårdsgatan.
Fikat tårta, lekt med busiga grabbar och gräsklippning är några av dagens sysselsättningar. Gräsklippningen var riktigt jobbig, men jag gillar handgräsklippare, bra för både kropp och miljö, även om fötterna blev lite skitiga.


En dag i Badhusparken

Dagen spenderades i Badhusparken där det bjöds på fika, kolbulle, flygande ballonger och godisregn. Morgonen var mulen men sedan sprack det upp och blev härligt soligt, dock lite för blåsigt. Liam är här och hälsar på (Emma med men hon var på bröllop idag). Barnen leker bra tillsammans. Alvin den lymmeln drar med de andra två grabbarna på bus men jag antar att det är normalt. Hellre vild än apatiskt, haha, men inte konstigt jag är gråhårig!


Hysteriskt arg!

Sinnessjukt tokig! Helvetiskt förbannad! Ofantastiska morgon!


Fredag V21

Godisklumpen i magen väger närmare 800gram. Illamåendet tilltar.


Shopping och långlunch

Ja självdisciplinen har försvunnit under våren. Har bara satt in papper i en pärm. Räknas det som att plugga?! Idag tog jag långlunch och shoppade lite. Med en halv månads studiebidrag och inget sommarjobb borde jag väl låsa in pengarna och slänga nyckeln men så funkar inte jag. Lite nya sommarkläder, lagom till regnet kom. Och nytt puder och ny mascara.


Sommar Sommar Sommar!

En av det bästa sakerna med att plugga är att man kan välja var man vill göra det!


Fika

Har man mycket att läsa inför en tenta känns det lockande och lätt att baka muffins istället!


Bonnbränna

Man kan visst bränna sig av solen i Östersund med. Och fint blir det inte när man har t-shirt. Men jag klagar inte. Härligt med en riktig sommardag!


Oj Oj

Marängtårta och chokladtårta till lunch. Lite läsning ute i solen och sortering av all litteratur till denna kurs har gjort att jag känner mig mycket mer förberedd. Tror latmasken har krupit in i mig!


Det går trögt

Har inte öppnat böckerna sen jag kom hem från semestern och har tenta om en vecka. Hela helgen går bort åt annat och nästa vecka är det skola med redovisningar och lektioner. Känner mig en aningens stressad men det verkar inte få fart på läsandet.
När vi åt frukost såg det mulet ut men nu börjar det skina upp och det är ganska varmt. Men man kan ju alltid läsa ute. Om man vill.

Alvins nya åk!

En Kick Scooter i födelsedagspresent av farmor.


Mythos Beach
Mythos Beach Pool

Utsikten från balkongen.

Flygresan till RhodosMina grabbar tre olika mornar på Mythos Beach


Vi hamnade alla i samma säng mest varenda natt.
Jag var den som först klev upp och kunde inte låta bli att ta kort på mina favoriter.

Strax efter 9 i morse landade vi i ett regnigt Östersund

Det var skillnad mot förra söndagen då vi landade i ett, för i år, rekordvarmt Rhodos.
Vi har haft en kanonsemester och det känns ju sådär att vara hemma igen, till vardag, tentaplugg och styggväder.
Jag får njuta av minnena och hoppas på en resa snart igen. Och min sönderbrända näsa påminner mig om den varma solen.

Alvin kan cykla!

Idag lånade vi en cykel till Alvin.
Såhär gick det!

Middag och efterrätt- Allt i ett!


Separationsproblem!

När jag kom till min garderob för att packa och upptäckte hur mycket kläder jag har som inte syns utan måste grävas fram tog det stopp. Nu måste jag rensa!


Packdag

Grått och regnigt ute. Lika bra att börja packa lite smått. Vad är lagom och inte? Perfekt att barnen kan ha samma storlek på en del kläder!


Studieresa

Idag har jag och två studiekompisar besökt den fjärde gruppmedlemmen som bor i Bonäshamn (heter det så tro?). Fika, lunch, fika. Och fem timmars plugg utöver det. Nu är jag ledig från skolan fram till måndag den 21 maj. Och den 21 maj blir det kalas för de två äldsta grabbarna i den här familjen. Välkommen hit och fika!


Onsdag

Träning, epilering, fransfärgning, fönsterputsning, utvecklingssamtal, muffinsbak och grupparbete är det jag pysslat med idag.


Mormor har sytt till Alvin!


Det går framåt

Det hinner alltid mulna på innan jag går ut. Blåser gör det också! Egentligen borde jag ta promenaden direkt när jag lämnat barnen, men jag behöver avbrott i all läsning så mitt på dagen passar bättre (om man bortser från vädret då).
Känner mig rätt nöjd med prestationen hittills idag. Efter lunch blir det bara läsning, nu har jag fått skriva lite med, och då känns det som man gjort mer nytta.

Underbara blåa himmel!

Känns ju lite dumt att sitta inne vid datorn när det är så fint väder men nästa vecka ska jag ju vara ledig så det kan vara bra att plugga nu så jag inte behöver känna mig helstressad då inför tentan. En promenad ska jag ta och jag har ju ett ganska fritt schema. Jag är himla nöjd att jag inte jobbar!

Kul!

Uppskattande kommentarer gillas! Det blir roligare att blogga då. Tack!


Efter snö kommer sol!

Lagom till vi skulle bege oss ut i morse började det snöa. Som tur är hade det slutat när vi kom ut och det har faktiskt varit en hel del sol idag. 6 timmar har vi varit ute och vi har haft det härligt! Började dagen på Jamtli, mellanlandade i Badhusparken med barnens mormor som bjöd på glass och avslutade i lekparker på vägen hem.


Teen Spirit

Johan kommer hem i morgon. Ikväll passade jag på att se en film jag vet han skulle rata, men den var sådär lagom avancerad för mig, haha!
Nu ska jag sova. Trivs inte alls ensam i sängen, men Vile brukar sällan svika mig. GodNatt!


Vile fick åka traktor!

Modigt att sätta sig i en stor traktor med en främmande gubbe och åka iväg.


Ska det aldrig sluta snöa?

Jag vill ha finväder, men istället snöar och slaskar det bara.
Släpade med mig mamma och grabbar på stan så nu är jag praktiskt taget färdigshoppad. Det blev en bikini, och den är nästan röd. Det hade jag inte trott om mig. Måste ju ha minst en ny när man ska på semester och lite färg skadar ju inte.


Att jag aldrig lär mig!

Jag har ätit godis så jag fått ont i magen och mår illa. Varför är jag tvungen att trycka i mig en massa bara för att det är fredag (eller lördag)?
Jag var inte ens särskilt sugen. Men jag vet ju att i morgon är det samma visa igen. Kanske jag ska ge mig godisförbud? Sluta köpa lösviktsgodis? Choklad får mig aldrig att må lika pyton. Kanske får bli ett nyårslöfte.


Spring på stan

Jag har ledsnat på att shoppa. Gillar inte att gå på stan för tillfället men ibland behöver man det. Har uträttat en hel del på stan idag under min lång-lunch. Kvar på listan är bikini. Och det finns det ju en anledning till, haha!


Aj Aj Ont På Sandra

När det onda är träningsvärk i arslet, då får man vara nöjd!


Kvällsfika!


Plugg

Känns så lugnt nu med skolarbeten att jag helt glömer att hela betyget hänger på tentan vecka 22. Antar att man ska läsa, läsa och läsa för att klara den, men jag tycker det är svårt. Jag vill ju kunna se resultat av det jag gör och det är svårt om man bara ska läsa.
Två grupparbeten ska göras nu och bli klara tills fredag nästa vecka är det tänkt. Efter lunch får jag besök av min par-kompis och förhoppningvis ska vi få till vårat bidrag idag.
Nu blir det hemgjord pizza från i måndags.

Uteliv!

Det har varit en härlig extra lång helg. Vi har varit ute mycket, hela långa dagar i solsken! Mycket glass och grillning! Ett stort tack till mamma och pappa som lånat ut sin härliga gräsmatta, sin altan och sin grill till oss!


Beach 2012?!

Livet är för kort för att bantas bort!


RSS 2.0