Tisdag

Vi åkte till huset efter frukost idag, hela familjen. Besök på besök dök upp. Familj, släkt, säljaren från Älvsbyhus samt de som har hand om fel och annat under byggets gång.
Huset kommet stå tomt (och torka?!) större delen av tiden innan besiktning. I mitten på oktober kommer tapeterna upp. Ska ta ett snack med målarna eftersom jag vill ha mer vitt än blommigt (som vi valt) i köket. 
Ångrar lite att jag valde bort stänkskydd då det känns minst sagt krångligt att sätta dit något själv eftersom vi valt till ett fönster på den sidan, ovanför diskbänken.

Det känns bra med huset! Längtar tills nyckeln är vår!
Jag är väldigt otålig men måste lära mig att vänta. Jag vill göra allt nu. Måla huset, fixa gräs, träd, stenläggning, häck, carport, förråd, altan, övervåning, kamin. Häcken och kamin blir nog det första som händer. Altan är vårens viktigaste projekt (bortsett från målning som är ett absolut måste!) om jag utgår från att allt går som det ska! 

Barnen kom till dagis efter halv elva idag. Jag hade videoseminarium klockan elva och efter det har jag ätit lunch. Nu bör jag ta tag i läsning men det känns lite som att det är helg, av någon konstig anledning. 

Kommentarer
Postat av: Elin Nilsson

Hej!
Jag läser er blogg för vi håller också på och ska bygga Höner i Lugnvik, i Brittsbo. Husleverans v52. Jag har lite funderingar på olika saker där jag gärna skulle fråga er hur ni gjort och tänkt... Skulle det vara okej om jag fick maila några frågor till dig? vad har du för mail isf /Elin

2013-09-24 @ 15:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0