Planlösningen på vår övervåning

Eventuelt och mycket möjligen är det så att den inte är helt skalenlig.
 
Rumsindelningen stämmer. Förutom klädkammaren som faktiskt inte är uppreglad än. Men jag tror det blir bra med den, även om det endast blir snedtak i den och den därmed blir ganska trångt. Var orolig att vi skulle tycka att sovrummet blir för litet, men det blir nog ändå ungefär som sovrummet vi har nere nu så det räcker gott och väl.

Det gäller att bygga!


Får lägga i en extra växel om vi ska bli klar i maj!

Men hur ska vi göra med kattvindarna? De ska användas till förvaring. Kanske det blir en liten klädkammare lång ena väggen. Sån där "huka sig in och backa ut"

Nu är det dags för elen
Kära Astrid

Jag älskar Astrid Lindgren och hennes böcker och filmer. Barnen gillar dem också. Ibland kan jag dock önska att vissa scener kunde vara något censurerade. 

När Vile går runt och säger "jävelunge" när han är förbannad önskar jag att alla vet att det kommer från "Madicken" och att det inte är ett ord vi använder här hemma för att titulera våra barn. 

"All makt åt Tengil" är även något Vile slänger sig med lite nu och då. Från "Bröderna Lejonhjärta" Och "Håll käften" är en flitigt använd fras. Vet inte om det kommer från Piraterna i "Pippi Långstrump" eller om han snappat upp det någon annan stans. Låter sådär lagom uppkäftigt i alla fall!

"Din satans avedonk" får vi höra ibland. Också Astrid Lindgren. "Ronja Rövardotter närmare bestämt". 

RSS 2.0