Nya möbler

En tur till IKEA i lördags och möbelskruvning HELA söndagen. Barnen har nu rymligare byrås och sängstommar.Hej Hösten!IKEA


Sånt där som vi behöver köpa...

När mörkret faller...

Att strax efter klockan åtta på kvällen köra reklam för "Fear the Walking Dead" gör mig mer mörkrädd än jag vill och jag tvingades stänga av ljudet, blunda och byta plats i soffan. Att det är en serie jag följer kanske man inte kan tro, men endast tillsammans med Johan, som för tillfället inte är hemma.

Pysseldag

Fönsterlamporna har kommit på plats i allrummet på övervåningen. Det var på tiden för kvällar och nätter är svarta nu.

Pysslat en ny lampskärm har jag med. Orkar jag fyller jag på med mer garn, men det var mer tidskrävande (och kladdigt) än jag hade ro för.

När jag ändå var full med tapetklister tapetserade jag dörren till skrubben på övervåningen. Nu smälter den in och det syns inte att den var ojämnt sågad och slarvigt målad.


Hyllorna på barnens rum är äntligen på plats!

Såhär blev Viles rum.

Och Alvins rum på andra sidan väggen.


Det har varit så tomt i deras rum sedan vi flyttade upp vid midsommar men nu börjar det bli lite mer hemtrevligt.

Och bara vi kommer till skott ska det köpas nya byrås, nån pall och eventuellt sängstommar.

En höstkväll


Perfekt utsikt från takkupan!

Att sitta nöjd!

Igår var det visning av huset mitt över gatan. Vile lekte välkomstkommitté och stor utanför vårt hus och pratade med spekulanterna. 
-Ska ni köpa huset? 
-Har ni tre miljoner? 
-Ni kan köpa lotter!
-Vill ni också köpa huset?

Undrar vad vi får för grannar?

I helgen har vi sett spekulanter gå sakta på gatan och stanna och kika på huset. Det är så sjukt skönt att sitta i sitt eget hus och se på, att slippa vara ute efter något annat, utan istället vara nöjd!

Älskade fina hus!
Idag skiner solen och blommorna blommar fortfarande fint! En härlig höstdag!


Den är ny och den är svart!

Diskmaskinen har blivit utbytt och nu har den äntligen rätt färg! Så snyggt!


En sommarkväll hemma på gatan

Det var inte den varmaste sommaren, den som just passerat. Men en del fina kvällar har vi haft även om många av dem kändes alldeles för höstiga!

Klart i de små förråden i hallen!

Idag skruvade vi fast karm eller salning eller kalla det vad ni vill runt kanterna i skrubbarna i hallen uppe. Äntligen blev det klart. Jag är lite allergisk mot sådant som stannar vid halvfärdigt, eller ofärdigt är det ju faktiskt, tills det är klart!

Och i veckan beställde vi även dörr och karm till klädkammaren. Det var på tiden! 

Finns mycket småpyssel kvar att göra både på våning ett och två. Blir även till att göra en storbeställning från IKEA inom kort!

Jämtländska växtligheter

Inga gröna fingrar här inte, men med lite sol och vatten kan även jag lyckas med odlingarna. Inte trodde jag väl att majsen skulle växa såhär bra?! Funderar på att annonsera självplock (dock begränsat till ett par majskorn per besökare). 

Och rosorna!! Det är roligt när det blommar!
RSS 2.0