En vecka med fluriga lockar

Kan inte säga att jag känner mig bekväm i mitt bångstyriga trollhår (det är jag inte heller när det är rakt) men det har varit lockigt i över en vecka nu och jag tänker fortsätta med det naturliga kaoset ett tag till. Det varierar i storlek och lockighet från dag till dag och det gör som det själv vill. 

Önskar bara att det kunde bli lite längre. Snabbt!


Krokar på plats i klädkammaren

Hängaren vi hade i hallen tidigare har nu kommit på plats i klädkammaren. En del på vardera sida av dörren.


GLAD PÅSK!
Jag säger Välkommen till lockarna!

Idag lade jag undan plattången till håret som legat på handfatet sedan vi flyttade till huset och som använts flitigt flera gånger i veckan. Tänkte att håret skulle få vila och friskna till från slitaget av värmen. Det betyder ett lockigt och flurigt hår som gör precis som det vill. 

Jag behöver nu alltså vänja mig vid det naturliga självfall jag aldrig riktigt kommit överens med.
Jag får se hur länge plattången ligger kvar i skåpet...

Så Mycket Bättre - TVÄTTSTUGAN!

Vårt hus levererades för omkring 2 1/2 år sedan och har därför haft den gamla planlösningen i tvättstugan, med två skåp och en bänk längs väggen mot fönstret och en vägghängd tvättho på andra väggen. Inte särskilt snyggt och inte särskilt praktiskt. 

Nu är den gamla tvättstugan ett minne blott och den nya planlösningen är SÅ MYCKET BÄTTRE! 

Nu har vi även en riktig grovingång där vi har plats för att hänga kläder!Vi köpte ett extra bänkskåp och en nedsänkt ho från IKEA och beställde luckor från samma företag som Älvsbyhus köpt ifrån. En ny blandare köptes och ett extra eluttag bredvid tvättmaskinen installerades. Vi flyttade de gamla skåpen och köpte en ny bänkskiva som går längs hela väggen och emot städskåpet. 

Sportlov!!Hallen

Nu är det mesta i hallen färdigt. Ny tapet, ny hatt- och skohylla och en spegel ovanför byrån.


RSS 2.0